Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21676 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
No to pierwsze co myslimy razem z Ulv -trzeba na stronie glownej dac ogloszenie o spotkaniu aby wiedziec tak naprawde ile osob przyjdzie.Po co wynajmowac sale na 500 osob jak moze bedzie 100 uczestnikow???i odwrotnie oczywiscie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
hmmm gdybym miała z kim zostawić dzidziusia to może byśmy się wstawili z mężulkiem na takie spotkanie .Zobaczymy co da się zrobić . Fajnie by było trochę z integrować się i zawrzeć nowe ciekawe znajomości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ja odpadam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
niezapominajka741 napisał:
hmmm gdybym miała z kim zostawić dzidziusia to może byśmy się wstawili z mężulkiem na takie spotkanie .Zobaczymy co da się zrobić . Fajnie by było trochę z integrować się i zawrzeć nowe ciekawe znajomości

przyjedzcie z dzidziusiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
ja odpadam

hej, jeszcze nie wiadomo w ktory weekend to zorganizujemy, jesli masz propozycje jakiejs innej daty podaj ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ulv72 napisał:
magdalena_d84 napisał:
ja odpadam

hej, jeszcze nie wiadomo w ktory weekend to zorganizujemy, jesli masz propozycje jakiejs innej daty podaj ja

nie chodzi mi o datę ulv, ja po prostu nie dam rady do Oslo polecieć... może innym razem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
ODPADAM!!!!!
No wlasnie doszly mnie sluchy od zaprzyjaznionych forumowiczow ze boja sie iz formula spotkania przerodzi sie po tym co admin napisal w wiec polityczno,reklamowo,sprawozdawczy!!!! czego chyba wiekszosc sobie nie zyczy. Jak pisalem w czesniej rozmawialem z Ulv-em i mysle ze tutaj mnie poprze iz oczywiscie spotkanie powinno miec dwa oblicza. Pierwsze to oficjalne z udzialem naszych kochanych zalozycieli Mojej Norwegi i drugie to nie oficjalne gdzies w klubie na miescie. Jest jedno ale ta 1 czesc ma miec charakter bardziej pikniku czy spotkania rodzinnego,z czescia(krotka) oficjalna i rozmowami luznymi,ma byc tez miejsce dla dzieci ktore przyjda razem z rodzicami-kawa,herbatka,ciacho itd. napewno nie pozwolimy sobie nadac formuly wiecu.Jezeli tak ma to wygladac to panie admin dziekujemy to jest za luzne forum i bedzie pan z ambasadorem mogl sobie sam porozmawiac w cztery oczy podczas gdy my bedziemy sie bawic i dyskutowac w swoim gronie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
ODPADAM!!!!!
No wlasnie doszly mnie sluchy od zaprzyjaznionych forumowiczow ze boja sie iz formula spotkania przerodzi sie po tym co admin napisal w wiec polityczno,reklamowo,sprawozdawczy!!!! czego chyba wiekszosc sobie nie zyczy. Jak pisalem w czesniej rozmawialem z Ulv-em i mysle ze tutaj mnie poprze iz oczywiscie spotkanie powinno miec dwa oblicza. Pierwsze to oficjalne z udzialem naszych kochanych zalozycieli Mojej Norwegi i drugie to nie oficjalne gdzies w klubie na miescie. Jest jedno ale ta 1 czesc ma miec charakter bardziej pikniku czy spotkania rodzinnego,z czescia(krotka) oficjalna i rozmowami luznymi,ma byc tez miejsce dla dzieci ktore przyjda razem z rodzicami-kawa,herbatka,ciacho itd. napewno nie pozwolimy sobie nadac formuly wiecu.Jezeli tak ma to wygladac to panie admin dziekujemy to jest za luzne forum i bedzie pan z ambasadorem mogl sobie sam porozmawiac w cztery oczy podczas gdy my bedziemy sie bawic i dyskutowac w swoim gronie.

Lepiej bym tego nie ujela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Napisze tak jezeli do piatku nic sie nie wyklaruje,rozmawiam o wynajeciu sali w kosciele halvarda na ta wlasnie czesc oficjalna gdzie kazdy,z dziecmi ,babciami,stryjkami bedzie mogl przyjsc na kawe i pogaduchy dla lepszego poznania sie. W poniedzialek ruszymy w miasto szukac lokalu(pubu,dyskoteki,itp) ktory zarezerwuje nam stoliki wmiare tanio w miescie. Prosze piszcie opinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
to moze basen 270nt
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok